×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cristiano Ronaldo ontkent opnieuw schuldig te zijn aan verkrachting

Cristiano Ronaldo ontkent opnieuw schuldig te zijn aan verkrachting
3.10.2018 -

Cristiano Ronaldo heeft opnieuw in alle toonaarden ontkend dat hij zich in 2009 in Las Vegas schuldig heeft gemaakt aan een ernstig zedenmisdrijf. 'Verkrachting is een afschuwelijke misdaad die indruist tegen alles dat ik ben en waarin ik geloof', betoogde de Portugese aanvaller van Juventus op Twitter. 'Ik ontken krachtig de beschuldigingen die tegen mij zijn ingebracht. Hoezeer ik mijn naam wil zuiveren, ik weiger om het mediacircus te voeden, dat door mensen is ontstaan die zichzelf ten koste van mij willen promoten.'


De politie in Las Vegas maakte maandag bekend dat het onderzoek naar een mogelijke verkrachtingszaak in 2009, waarbij Ronaldo betrokken zou zijn geweest, is heropend. Dat is gebeurd op basis van nieuwe informatie van het slachtoffer. Op 13 juni 2009 was al wel een melding binnengekomen over een seksueel misdrijf. Op dat moment kon de vrouw echter geen informatie geven over de plaats waar de verkrachting had plaatsgevonden en evenmin een beschrijving geven van de verdachte.