×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Criminal Minds-actrice Kirsten Vangsness wil hoger salaris

27.05.2017 -

De Amerikaanse actrice Kirsten Vangsness wil meer salaris voor haar rol in Criminal Minds. Ze dreigt een andere baan te zoeken als de producent van de Amerikaanse hitserie niet over de brug komt, vertelt ze.


Kirsten spreekt in de TMZ-video over haar dilemma dat de mannelijke acteurs in Criminal Minds meer verdienen dan zij. Ze voelt zich onderdeel van een populariteitsverkiezing en dat vindt ze tot op zekere hoogte prima. Ze hoeft daarom ook niet hetzelfde te verdienen als haar populaire mannelijke tegenspelers, mits ze maar wel meer in de buurt komt van hun salarisniveau.

CBS bestelde onlangs een dertiende seizoen van Criminal Minds, terwijl de spin-off Criminal Minds: Beyond Borders na twee seizoenen stopt. Kirsten Vangsness speelt in Criminal Minds de rol van computerdeskundige Penelope Garcia.