×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Courteney Cox neemt het op voor Jennifer Aniston: ‘Brangelina-scheiding gaat niet over haar’

28.09.2016 -

Courteney Cox vond het nodig om het op te nemen voor haar Friends-collega, en een van haar beste vriendinnen, Jennifer Aniston. Jennifer is de ex-vrouw van Brad Pitt en wordt nu steeds lastig gevallen omdat haar ex-man gaat scheiden van Angelina Jolie. 'Het gaat niet om haar', zegt Courteney.


'Ik vind dat we het alleen maar verergeren door het er over te hebben', zegt Courteney tegen Entertainment Tonight. 

Jennifer Aniston wordt op social media gezien als de winnaar in de Brangelina-scheiding. Haar ex Brad verliet haar namelijk voor zijn Mr. & Mrs. Smith tegenspeelster Angelina. 

Courteney en Jennifer zijn al jaren beste vriendinnen van elkaar, net als hun alterego's Monica en Rachel in Friends. Jennifer is de peetmoeder van Courteney's dochter Coco en Courteney was getuige bij de bruiloft van Jennifer met Justin Theroux.