×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Courteney Cox heeft spijt van ingrepen

21.06.2017 -

Courteney Cox heeft een boekje opengedaan over de gezichtsbehandelingen die ze in het verleden heeft laten uitvoeren. De Friends-actrice heeft er spijt van en probeert voortaan zo natuurlijk mogelijk door het leven te gaan. "Ik zie rimpels niet langer als een probleem, het zijn lachlijntjes. Ik heb wel ontdekt dat fillers niet mijn vriendjes zijn."


Courteney kreeg van steeds meer mensen te horen dat ze er niet natuurlijk meer uitzag. Na het zien van foto's van haar eigen gezicht, kwam ze zelf ook tot dat besef. Sindsdien is het roer omgegaan bij de 53-jarige actrice. "Ik heb al mijn fillers laten oplossen en ik ben zo natuurlijk als ik kan zijn. Ik zit nu beter in mijn vel omdat ik nu ben wie ik ben. Alles gaat uiteindelijk hangen en daar heb ik heel veel moeite mee gehad, inmiddels denk ik daar heel anders over," vertelt ze in New Beauty.

"Ik heb van jongs af aan meegekregen dat uiterlijk extreem belangrijk is. Toen ik jong was werd er over twee dingen gepraat thuis: het eten en het uiterlijk van anderen". Dat ze uiteindelijk is doorgeslagen met fillers en andere ingrepen, is iets waar ze zichzelf niet goed van bewust is geweest. "Je komt bij een arts en die zegt dan dat hij met wat kleine ingrepen de boel mooier kan maken. En voor je het weet, val je van het ene in het andere."