×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Courteney Cox doodsbang tijdens noodlanding

Courteney Cox doodsbang tijdens noodlanding
21.02.2019 -

De schrik zit er goed in bij Courteney Cox. De Friends-ster heeft doodsangsten uitgestaan toen de privéjet waarin zij zat een noodlanding moest maken.


Courteney was vrijdag samen met haar ex-collega Jennifer Aniston en tien vriendinnen van die laatste onderweg naar Mexico, toen het vliegtuig een wiel verloor.

‘Ik heb helemaal geen vliegangst – mijn vader was piloot – maar ik was doodsbang door de luide knal die we hoorden bij het opstijgen’, vertelt de 54-jarige Amerikaanse aan Extra.

Het vliegtuig moest nog een tijd in de lucht blijven om brandstof te verbruiken: met een volle tank was de landing niet veilig. ‘We cirkelden vier uur rond’, zegt Courteney. Toen de landing uiteindelijk werd ingezet, verliep die ‘gladjes’, zo vertelt de actrice.

Hoe erg de actrice was geschrokken, blijkt wel uit de berichten die ze naar het thuisfront stuurde. Ze schreef ‘ik hou van je’ naar haar 14-jarige dochter Coco, zonder dat ze daarbij de reden noemde. Haar vriend hield ze op de hoogte en belde ze nadat het voorbij was.

Nadat het toestel veilig was geland, kon de groep hun reis naar Mexico reis alsnog vervolgen met ander vliegtuig.