×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Countryzangeres Loretta Lynn (85) breekt heup

9.01.2018 -

Countrylegende Loretta Lynn heeft door een val in haar huis in Tennessee haar heup gebroken. De 85-jarige zangeres maakt het naar omstandigheden goed. Op haar website bedankt ze haar fans voor hun gedachten en gebeden.


Lynn werd vorig jaar nog getroffen door een beroerte. Ze moest toen noodgedwongen een tournee annuleren. Ook haar nieuwe album liep vertraging op. In oktober verscheen Lynn weer in de schijnwerpers voor een verrassingsoptreden tijdens een ceremonie van de Country Music Hall of Fame.

Loretta Lynn werd begin jaren zestig wereldberoemd met haar hit Coal Miner’s Daughter, een autobiografische song. Ze onderscheidde zich van andere countryzangeressen door openlijk te zingen over seks, vreemdgaan en scheidingen.

In 2005 maakte Loretta een verrassende comeback met het album Van Lear Rose. Dat deed ze onder de hoede van Jack White, de frontman van The White Stripes. In augustus komt er een nieuw album van haar uit.