×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Coronavirus raakt ook de Meilandjes

Coronavirus raakt ook de Meilandjes
23.03.2020 -

De rigoureuze maatregelen die Frankrijk heeft genomen in de strijd tegen het coronavirus hebben ook grote gevolgen voor de Meilandjes. Ze hebben geen gasten in hun chateau en omdat bijna alle winkels gesloten zijn, komen ze het kasteel nauwelijks uit.


Maxime en Martien vertellen aan Shownieuws dat ze alleen nog weg mogen om boodschappen te doen. ‘Als er tien mensen naar buiten zijn, mogen er weer tien mensen naar binnen. En dat moet dan meters uit elkaar, dus je krijgt hele rijen!’, roept Martien voor de camera.

Aangezien de bouwmarkt dicht is, ligt hun verbouwing nu ook stil. ‘Alles is fermé! Ik moet er nog steeds aan wennen’, zegt Martien. Toch ziet Maxime wel een lichtpuntje: omdat er geen gasten zijn, hebben de Meilandjes wel veel meer tijd om buitenklusjes te doen. De familie Meiland is vanaf maandag iedere maandagavond om 20.30 uur te zien bij SBS6 met hun realityserie.

Lees ook:

Schoonmaakster Nadège hakt knoop door

ZIEN: zó vermaken de sterren zich tijdens thuisquarantaine

Dries Roelvink geeft Marco Borsato advies: ‘Lieg tegen Leontine’