×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Contactverbod voor stalker Mr. Probz

4.04.2018 -

De vrouw die zanger Mr. Probz al ruim anderhalf jaar lastigvalt, mag niet meer in zijn buurt komen of contact met hem opnemen. Als ze hem toch benadert, moet ze een boete van 2500 euro betalen. Dat heeft de rechtbank in Breda bepaald.


De vrouw zocht vooral via social media contact met de zanger, maar ze ging ook naar zijn huis of zocht hem op tijdens het uitgaan.

Mr. Probz heeft al twee keer aangifte gedaan tegen de vrouw. De politie greep vorig jaar al eens in en arresteerde haar voor stalking. Ze kreeg een gebieds- en contactverbod van drie maanden, maar na afloop begon ze wederom berichten te sturen en te bellen en werd haar toon steeds dreigender.