×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Contact tussen André Hazes en z’n moeder opnieuw slecht

Contact tussen André Hazes en z’n moeder opnieuw slecht
21.09.2019 -

In de nieuwste aflevering van het programma Waar Is De Mol? onthult André Hazes aan presentator Johnny de Mol dat het contact tussen hem en zijn moeder Rachel opnieuw verslechterd is.


‘Mijn moeder en ik waren natuurlijk weer even goed,’ zegt André, die het toch niet lekker zat dat het contact jaren geleden ineens verbroken werd. ‘Toen heb ik ook aan haar gevraagd: waarom was dat? Hoe kan je nou drie jaar geen contact hebben met je zoon? En dan was ze er heilig van overtuigd: ‘ja, maar dat lag niet aan mij.’ Dus zij ziet dat dan niet,’ aldus de zanger in een fragment dat Shownieuws online heeft gezet.

Wrok koestert hij echter niet. ‘Weet je wat het is? Ik kan op haar niet boos zijn, mijn moeder is gewoon ergens heel erg ziek of zo,’ meent André. ‘Ik heb heel veel respect voor haar, voor alles wat ze heeft gedaan als moeder, dat is echt petje af. Maar ze is gewoon verdwaald of zo, en ik hoop gewoon dat ze weer terugkomt en gelukkig wordt.’

De hele aflevering van Waar Is De Mol? wordt maandag uitgezonden.