×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Connie’s ex alweer verliefd

Diva ingeruild voor 30 jaar jongere vrouw

Connie’s ex alweer verliefd
27.02.2019 -

Eugène van Dun lijkt niet lang te hebben getreurd om het stuklopen van zijn relatie met Connie Witteman. De aannemer is volgens vrienden tot over zijn oren verliefd en woont volgens buurtbewoners zelfs al samen met zijn nieuwe, veel jongere vlam.


Weekend betrapte Eugène toen hij deze week hand in hand met zijn nieuwe geliefde over straat liep in zijn nieuwe woonplaats Rotterdam. De relatie tussen Connie en Eugène kwam met de kerstdagen tot een explosief einde. Hoewel Connie middels een officieel statement wilde doen voorkomen alsof zij en haar ex als vrienden uit elkaar zijn gegaan, beweren intieme vrienden van de twee dat de relatie op dit moment zeer koel is.

De nieuwe Weekend, met alle foto’s van het verliefde stel, ligt vandaag in de winkels.