Connie Witteman staat stil bij geboortedag van haar ex-man Hans Breukhoven

Een emotionele dag voor Connie Witteman. Het is vandaag de geboortedag van haar in 2017 overleden ex-man Hans Breukhoven.

Op Instagram staat Connie Witteman stil bij Hans’ geboortedag. Bij een foto van haar ex-man schrijft ze: ‘Zoals je bij een puzzel blijft zien dat er een stuk weg is…Blijf je in je leven voelen dat je een dierbare mist! Iemand missen hoort erbij… Het hoort bij ieders leven… Je denkt terug aan hoe het was… En huilt of lacht dan even…’ Onder het bericht krijgt ze veel steun. ‘En de vader van je kinderen, altijd een plek in je hart.. Sterkte’ en ‘Dat mooie puzzelstukje zit in jouw liefde volle hartje’, luiden enkele reacties.

https://www.instagram.com/p/B4QuLMEl0HK/?utm_source=ig_web_copy_link

Hans Breukhoven is in de eerste maand van 2017 in zijn woonplaats Londen overleden op 70-jarige leeftijd. Drie jaar daarvoor werd bij Hans de diagnose alvleesklierkanker gesteld. Hans en Connie waren van 1987 tot 2010 getrouwd. Met haar adopteerde Hans drie kinderen. Ook had hij een zoon uit een eerdere verbintenis, terwijl Connie al een geadopteerde dochter had. In augustus 2009 kwam na 21 jaar een einde aan het glamourhuwelijk.

Lees ook:

Eugène van Dun dolgelukkig met zijn nieuwe vrouw: ‘Ze is mooi, goed opgeleid en beschaafd’

Liefde Connie Witteman en Eugène is over