×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Connie Witteman kreeg geen cent van kluisrovers

Connie Witteman kreeg geen cent van kluisrovers
11.04.2019 -

Connie Witteman heeft nog geen cent gezien van de schadevergoeding die ze toegekend heeft gekregen in de rechtszaak tegen de mannen die bij haar thuis in Amsterdam de kluis zouden hebben leeggeroofd.


Het bedrag dat de drie in eerste instantie moeten betalen, is meer dan drie ton. De rechter legde de mannen naast een schadevergoeding ook celstraffen op van 6 tot 24 maanden, maar donderdag werd duidelijk dat de drie beroep hebben aangetekend tegen hun straffen, meldt 6 Inside. Eén van hen gaat sowieso voor vrijspraak, zegt zijn advocaat.

Van de buit, die volgens de zangeres meer dan twee miljoen euro waard is, is op een horloge na niets meer teruggevonden. De mannen zouden de spullen, waaronder dure erfstukken van Connies overleden ex Hans Breukhoven, hebben verpatst. Haar advocaat spant zich nu in voor een zogenoemde ontnemingsvordering in de hoop toch nog wat van het geld terug te zien.