×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Connie Witteman houdt dagtaak over aan Instagramsucces

Connie Witteman houdt dagtaak over aan Instagramsucces
25.12.2019 -

Connie Witteman neemt het succes van haar Instagrampagina heel serieus. Ze neemt alle tijd om de talloze berichtjes te beantwoorden van haar volgers, wat haar bijna een dagtaak oplevert, bekent ze in gesprek met BuzzE.


‘Ik beantwoord alle berichtjes: ‘s morgens, ‘s middags en ‘s avonds twee uur. Dus in totaal zes uur, dat is best wel veel’, aldus Connie. ‘Het is bijna een dagtaak ja, maar ik doe het toch. Het geeft mij heel veel vreugde, zeker omdat je ook een band met je Insta-vrienden creëert.’

Op haar 68e heeft Connie online dus helemaal haar draai gevonden. Als influencer deelt ze vaak grappige video’s maar vooral ook een inkijkje in haar leven en plaatst daar ook zo haar wijsheden bij. De laatste maanden ging het hard met het aantal volgers voor Connie’s Power. In korte tijd wist ze meer dan 40.000 volgers aan zich te binden.

‘Iedereen vindt het leuk en positief en gezellig. We maken veel lol’, vertelt Connie. ‘Ik zet er ook vaak mopjes op. Dat vind ik leuk. Het maakt me niet uit of het er wel of niet op hoort. Dat zijn gewoon leuke dingen.’ Ze hoopt haar succes in 2020 dan ook verder uit te breiden.’We gaan er volgend jaar lekker mee door.’

Lees ook:

Maan en Tony Junior zetten punt achter relatie

Na angstige maanden in ziekenhuis: Tineke viert kerst thuis met haar man

Martien Meiland geeft duidelijkheid over derde seizoen Chateau Meiland