×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Concerten Kate Bush in kwartier uitverkocht

28.03.2014 -

De 22 concerten die de Engelse zangeres en danseres Kate Bush na een afwezigheid van 35 jaar in Londen geeft, waren vrijdag binnen iets minder dan een kwartier uitverkocht. De 55-jarige zangeres van nummers als Wuthering Heights en Them Heavy People zegt ,compleet overdonderd’ te zijn.


In Londen gaan er echter ook geruchten dat zwarthandelaren veel kaartjes hebben gekocht om die tegen woekerwinsten online van de hand te doen.

Het is altijd een raadsel gebleven waarom Bush sinds 1979 niet meer wilde toeren. Er werden allerlei redenen genoemd, zoals haar vliegangst en de onverwachte dood van belichter Bill Duffield. Sporadisch dook ze nog wel eens op een podium op, maar ze legde zich nooit meer toe op langere concertreeksen.