×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Concert Cliff Richard live in de bioscoop

4.09.2018 -

Nederlandse fans van Cliff Richard kunnen op 12 oktober in de bioscoop live meegenieten van het jubileumconcert ter ere van zijn 78e verjaardag en zijn 60-jarig artiestenjubileum.


Het concert wordt gehouden in het Engelse Manchester en wordt tegelijk vertoond in Nederlandse bioscopen. De organisator heeft de exacte locaties nog niet definitief bekendgemaakt, maar het gaat zeker om dertig tot veertig grote zalen verspreid over het hele land, zegt een medewerkster.

Sir Cliff Richard scoorde de afgelopen zes decennia in Nederland en de rest van de wereld vele top 10-hits, waaronder meerdere nummer 1-noteringen. Het concert is op vrijdag 12 oktober om 21:00 uur live te zien en wordt op zondag 14 oktober om 15.00 uur nogmaals vertoond.