×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Comédienne Amy Schumer verwacht een zoontje

Comédienne Amy Schumer verwacht een zoontje
6.05.2019 -

Amy Schumer verwacht een zoontje. Dat verklapte de hoogzwangere comédienne dit weekeinde op Instagram, in een bericht waarin ze uithaalde naar de Amerikaanse fastfoodketen Wendy's.


Amy tierde eerst over Wendy’s, dat volgens haar niets doet om vrouwen die in de landbouw werken te beschermen tegen seksueel geweld. De comédienne, die de fastfoodketen opriep deel te nemen aan het Fair Food Program, sloot haar bericht af met: ‘bovendien krijgen we een jongen’.

Amy is op Instagram heel open over haar zwangerschapsperikelen. Vorige week ontkende ze de geruchten nog dat ze al was bevallen, door te delen dat ze nog steeds ‘zwanger en aan het overgeven’ was.

De comédienne en haar man Chris maakten eind oktober bekend een eerste kind te verwachten. Amy en Chris trouwden afgelopen februari, enkele maanden nadat ze aan elkaar waren voorgesteld door de assistente van Amy, die de zus van Chris is.