×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Column Patty Brard

Column Patty Brard
3.10.2018 -

Het LINDA.festival vond afgelopen weekend plaats in Zaandam, waar met een goede mix van medewerkers, bekende Nederlanders, Linda de Mol zelf en uiteraard de lezeressen gezamenlijk het vijftienjarig bestaan van het blad LINDA. werd gevierd. Zoals je van Linda de Mol kunt verwachten, was het geen glamourfeest, zij is namelijk echt en houdt van gezelligheid. Dus was gekozen voor een lekker oer-Hollands festival met gezellige foodtrucks, lekkere muziek, een beautywasstraat waar je een make-over kon ondergaan en een centraal podium waar hete hangijzers van nu aan de kaak gesteld werden.


 Zo kwam Patricia Paay nog een keer vertellen over het uitlekken van gebeurtenissen die je niet vastlegt om ze op internet terug te zien, Olcay Gulsen kwam haar verhaal doen over de hoge pieken en de diepe dalen die zij heeft meegemaakt, Fred van Leer kwam langs met zijn Leer Van Fred-tips en Bobbi Eden was er om te haken en te breien. Kortom, een luchtig festival met af en toe wat hete hangijzers, gecombineerd met een wijntje en een frietje. Eens te meer werd mij duidelijk waarom ik het zo heerlijk vind om voor LINDA. te werken. Ik maakte onlangs wat vlogs over mijn gastric bypass en daarna ook nog een serie met tips over Ibiza voor haar platform LINDA.tv. Ik weet nog goed dat ik de eerste keer bij de tv-tak op de redactie kwam om live op social media aan te kondigen dat ik die dingen voor ze ging doen. Posters met mijn foto op de muren, een compleet volgens de laatste trend ingericht kantoor met flesjes water met LINDA.-logo erop (mijn flesje Spa blauw werd meteen uit mijn handen gegrist en verruild voor een flesje mét logo), schalen met blauwe bessen op tafel, alles was tot in de puntjes verzorgd zonder overdreven te zijn. Zonder dat ik er erg in had, kwam ik in de geoliede machine genaamd LINDA. terecht. Zo ook afgelopen weekend op het festival. Ik mocht met de auto doorrijden tot aan de kleedkamers, werd bij de ingang voorzien van bandjes en bonnen en parkeerkaarten (ook met logo) werden aan de achteruitkijkspiegel gehangen. En daar was mijn hoekje: de Patty Brard Helpdesk! Een strakke bank in een leuke retro kleur waar mensen één voor één plaats mochten nemen om iets met mij te bespreken waar ze geen raad mee wisten of graag mijn mening over wilden. Soms was het een luchtige vraag, maar sommige mensen gingen in tranen bij me op de bank zitten. Vragen die varieerden van het nemen van botox of fillers via moeders die geen contact meer met hun kinderen hebben en daar met mij over van gedachten wilden wisselen, tot aan mensen die een gastric bypass ondergingen en dat niet hardop durven zeggen. Wat heeft die LINDA. toch een fijne vaste groep met lieve lezeressen gecreëerd. Ik heb een heerlijke middag in het najaarszonnetje gehad, naast die vaas met beeldige bloemen trouwens. Ik word blij van LINDA., al vijftien jaar lang!