×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Column Patty Brard

23.08.2018 -

Rossana Kluivert, de vrouw van oud-voetballer Patrick Kluivert, en ik zijn niet vanaf het prille begin van hun relatie vriendinnen geweest. Logisch ook wel, want ik ging vroeger goed om met Patrick’s eerste vrouw Angela, wier zoons Quincy, Ruben en Justin zelfs weleens bij ons op Ibiza logeerden. Tussen Angela en Rossana liep het niet altijd even lekker en op de een of andere manier, hoewel je probeert te schipperen tussen partijen en je er niet mee te bemoeien, word je uiteindelijk toch meestal tot keuzes gedwongen.


Gek genoeg is het leven anders gelopen dan verwacht en nu ben ik veel closer met Rossana dan met Angela. Misschien heeft het er ook mee te maken dat ex-styliste Rossana inmiddels net als wij ook in Spanje woont, samen met Patrick, haar twee kinderen uit een eerdere relatie en natuurlijk met de kleine Shane. Als je Rossana niet kent, kun je overduidelijk aan de jongste telg van de Kluiverts zien wat een fantastische moeder zij moet zijn. Met bijna 300.000 volgers op Instagram is Shane een van de jongste, maar tegelijkertijd ook een van de grootste Nederlandse socialmediapersoonlijkheden van het moment. Hij voetbalt bij de jeugd van FC Barcelona, bracht een kookboek uit en heeft al een vijfjarig contract bij Nike. Maar bovenal is duidelijk dat Shane een gelukkig kind is. De credits daarvoor gaan naar Rossana en daar neem ik mijn petje voor af. Ros is ziek en niet zo’n beetje ook. Ze strijdt (weer) tegen kanker en krijgt deze week haar 21ste bestraling. Ze wilde de bestralingen uitstellen tot na de vakantie, want dan kon ze er deze zomer voor haar familie zijn. Nog niet zo lang geleden onderging ze namelijk al een soortgelijke behandeling. Gelukkig hebben de doktoren haar ervan kunnen overtuigen dat dit uitstel geen goed idee was, ons lukte dat niet. Ros is bovendien mantelzorger van haar vader, waarmee ze gelijktijdig in het ziekenhuis belandde. Zij aan de bestraling, terwijl papa aan zijn blindedarm werd geholpen. Daarbij ontfermt Ros zich, met hulp van zoon Nino, ook nog over straathonden. Ros is eigenlijk met alles en nog wat en met iedereen bezig die haar hulp kan gebruiken en vergeet daarbij zichzelf nogal eens. Zij zou rond deze tijd voor televisiezender TLC naar Curaçao vertrekken voor het programma Rossana Kluivert On A Mission, waarin ze door de camera gevolgd zou worden met haar Kluivert Dog Rescue Centre aldaar, waarmee ze verwaarloosde straathonden opvangt. Eigenlijk vond ze het nog gek ook dat de doktoren haar niet sterk genoeg vonden om naar Curaçao af te reizen. Hierbij roep ik iedereen op om naar haar site  www.kluivertdogrescuecenter.nl te gaan om te zien wat ze doet. Word net als ik een Kluivertsupporter! Dat heeft Rossana op alle fronten dubbel en dwars verdiend!