×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Column Patty Brard

4.07.2018 -

Toen Linda de Mol mij vroeg om mijn gastric bypass-perikelen voor LINDA.tv in een vlog te bespreken, aarzelde ik geen moment. Bij Linda weet je dat je in goede handen bent, dat het oprecht en eerlijk wordt verteld, en dat vond ik in het verhaal van de gastric bypass op de eerste plaats staan. Geen cowboyverhalen, maar een eerlijk kijkje in het soms moeizame verloop van een ingreep met veel gevolgen. Die samenwerking is uitstekend verlopen en ik dank iedereen voor het kijken. Overigens kwam ik van 97.9 kilo en zit ik vandaag op 74.7 kilo. Ik val deze week dus nog net in de categorie 'overgewicht', maar nog 0.8 kilo en ik zit officieel op een gezond gewicht.


Nu is het tijd voor een nieuwe vlog voor LINDA.tv! Vanaf 27 juli kunnen jullie mijn persoonlijke Ibizatips bekijken op het televisiekanaal van Linda. Enig als je naar Ibiza op vakantie komt, maar ook superleuk om te kijken wat je deze vakantie mist, maar misschien volgende vakantie wel wil doen. Volgens mij heeft Linda dit ook weer heel goed bekeken, want het is niet normaal hoe vaak mij via social media gevraagd wordt: ’Patty, we willen naar Ibiza, maar waar moeten we heen?’ Die vraag is bijna niet te beantwoorden, want ik kan niet in jullie portemonnee kijken en ken jullie interesses niet.

Vandaar dat ik de afgelopen twee weken als een dolle over het eiland ben gerend om een zo gevarieerd mogelijk beeld te geven van wat ik leuk vind hier. De leukste strandjes, van heel duur tot gewoon lekker op een badhanddoek op het strand met een frietje, en de leukste winkels, van de hipste mode tot de lekkerste biosupermarkt die 365 dagen per jaar open is. Bij welke jetsetbeachclub viert Rebecca Cabau haar 35ste verjaardag en met wie en op welk terras zat ik naast James Blunt spaghetti bolognese te eten? Weliswaar maar twee happen, maar ik zat er wel naast! Ook mijn Belgische vriendin Cath Luyten zit erin, die met een vriendin Ibiza in een camper doorkruiste. Cath is de Belgische Chantal Janzen, ze kwam afgelopen jaar onder andere bij ons in Amstelveen logeren om de Belgen te laten zien hoe gastvrij wij zijn in Nederland. Supertof programma, waar ik een leuke vriendschap aan overhield. Overigens kan Cath beter televisiemaken dan autorijden, want de camper werd na vier rondtoeren zonder dak weer ingeleverd. Dat was ergens blijven hangen in de overkapping van een benzinestation. 

Wat voor mij twee weken vakantie hadden moeten zijn op Ibiza, zijn dus twee weken rondrennen geworden voor LINDA.tv. Morgen ga ik namelijk weer voor een aantal werkweken naar Nederland. Maar het is enig geworden en mij is ook weer duidelijk waarom het hier zo leuk is. Alles kan op dit eiland: duur of goedkoop, hippie of chic, biologisch of haute cuisine of beide. Dus voor iedereen die zich afvraagt of ze nou naar Ibiza moet en wat ik zoal op het eiland doe wat misschien voor jullie ook leuk is, kijk naar mijn Ibizavlogs, vanaf 27 juli wekelijks op LINDA.tv. Gezellig, zie jullie daar!