×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Column Patty Brard

20.06.2018 -

Als ik iets over mezelf vertel, wordt het bijna altijd onder een vergrootglas gelegd. Zo riep ik een aantal weken geleden dat ik een tijdje terug naar Nederland ging omdat ik veel televisiewerk had en dat Antoine me met de hondjes zou vergezellen. Dat is met twee personen, twee honden en bijbehorende spullen een hele volksverhuizing. Normaal spring ik voor een paar dagen met alleen handbagage bij mijn vrienden van Transavia naar binnen, om een paar dagen later weer terug te vliegen naar Ibiza, waar man en hondjes dan braaf op mij wachtten. Maar een maand uit elkaar vonden wij te lang, dus werd de spreekwoordelijke volksverhuizing ingezet. In Nederland leidde dat tot het nieuws dat ik ging remigreren van Ibiza naar Nederland en dat voor slechts één programma. Daarop werd hier en daar ’superpositief’ gereageerd als zou ik verplicht een klusje in Nederland moeten doen vanwege financiële problemen. Mijn man zou namelijk nauwelijks werk hebben hier op het eiland en de huur van ons huis in Ibiza zou dermate verhoogd zijn dat wij het niet meer zouden kunnen betalen. En o ja, we zouden ons huis in Amstelveen aan de straatstenen niet kwijt kunnen!


Tijd voor een update vanaf Ibiza over hoe het echt met me gaat! Het gaat mij, mijn man en onze hondenkinderen namelijk fantastisch! Na vier heel drukke weken zijn we weer terug op het eiland. Ik ben zelfs alweer een keer op en neer geweest, ik was namelijk BABS op Ibiza op zaterdag en moest op maandag weer in Nederland zijn voor een klus met Fred van Leer en een fotoshoot voor LINDA..

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand op Ibiza is eigenlijk niet meer dan ceremoniemeester spelen, want voor de wet trouwen is hier voor buitenlanders niet mogelijk. Mensen trouwen voor de wet in Nederland en vragen mij op Ibiza de ceremonie nog eens te voltrekken als ze hier een feest geven. Ik vind dat ontzettend leuk om te doen, maar er is absoluut geen sprake van een carrièreswitch, zoals hier en daar gesuggereerd werd. Antoine is druk met elf bouwprojecten tegelijk, waarvan er een deze week aan vrienden van mij verkocht werd. Dus was ik druk bezig als makelaar, maar ook dat is geen carrièreswitch!

En ons huis in Amstelveen is uit de verkoop gehaald omdat ik daar de vier trappen, die ik eerst vreselijk vond, weer op- en afren als een frisse kip nu ik 76,2 kilo weeg. Overigens is er geen huurverhoging in Ibiza geweest, dat staat vast voor de komende twaalf jaar. Ik ben gewoon een luxe forens. Ik snap dat mensen dat moeilijk te volgen vinden, maar hé, sommige mensen forensen twee uur en een kwartier tussen Nederland en Maastricht. Ik doe dat tussen Amstelveen en Ibiza en we zijn SUPERGELUKKIG!