×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Column Patty Brard

8.03.2017 -

In september loopt mijn televisiecontract af, na 10 jaar SBS. En laten we eerlijk wezen, als vrouw van 61 heb ik natuurlijk een bak ervaring, maar is volgens sommigen het frisse en fruitige er natuurlijk allang vanaf! En maat 36 blijkt toch altijd belangrijker dan ervaring en bagage. De kans dat dat contract nog verlengd wordt, is daarom niet echt groot. Nou wil ik niet op de zaken vooruitlopen, maar ik ben een vrouw die veel heeft meegemaakt en daardoor ben ik iemand geworden die de touwtjes graag strak in handen houdt.


Ik heb bovendien een hekel aan geraniums, dus om daar nu al achter te gaan zitten, behoort niet tot de opties. Verder heb ik een beetje een hekel aan collega’s die denken dat aan een televisiecarrière geen einde komt en die op latere leeftijd constant teruggrijpen naar een mogelijkheid weer iets (niets vernieuwends) op televisie te mogen doen, vooral als er geldgebrek is. Op een dag houdt het gewoon op.

Gelukkig heb ik een man die prachtige huizen bouwt, voornamelijk op mijn favoriete eiland Ibiza, en mag en kan ik op hem steunen. Wij zijn er al bijna twaalf jaar voor elkaar, dat is het mooiste gevoel dat er is. We zijn ook een goed team: waar hij bouwt, mag ik inrichten. Maar ik wil toch ook graag die onafhankelijkheid behouden, misschien juist omdat ik mag steunen. Behalve mijn corrigerende ondergoedlijn, die net pas is gelanceerd en die ik nu al een daverend succes mag noemen aangezien er na de Huishoudbeurs 30.000 stuks bijbesteld moesten worden, heb ik nog iets bedacht. Er komt een winkel op Ibiza: By Patty. Bij By Patty zal alles te koop gaan zijn wat mijn stijl representeert: van Ibiza-tunieken tot corrigerende badpakjes, hoeden, manden, geurkaarsen en geurstokjes gemaakt op basis van het gevoel van alle baaien op het eiland. En voor al die kindjes die hun hond niet mee mogen nemen op vakantie komen er pluche Bibi’s en Lulu’s. Waar en in welke vorm de winkel er komt, houd ik nog even geheim, want er komt online een serie hoe dit geheel tot stand gaat komen. Een soort Ik Vertrek, maar dan online. Het is nog helemaal niet gezegd dat ik hier wegga hoor, ik zou heel graag nog een paar seizoenen Shownieuws willen doen. Maar ja, ik vind wel: een slimme meid is op haar toekomst voorbereid!