×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Column Patty Brard

14.09.2016 -

Natuurlijk gunnen wij Barbie en Michael al het goeds van de wereld. Juist daarom denk ik dat Gordon die tweet de wereld in stuurde waarin hij zei dat ’de dokter die verantwoordelijk is voor het gezicht van Barbie met onmiddellijke ingang uit zijn ambt gezet moest worden.’ Barbie reageerde lief, Michael verdacht Gordon ervan dat ’hij weer met zichzelf in de knoop zat, omdat hij zelf geen relatie kon vasthouden.’


 Ik denk dat Gordon het goed met Barbie voorhad, want waar ik zelf ook niet vies ben van een spuitje botox of een filler, moet ik constateren dat degene die Barbie ’behandeld’ heeft, een klap om zijn oren verdiend. Barbie maakt er geen geheim van dat zij haar strakgetrokken, ooit zo mooie gezichtje te danken heeft aan Dr. Harten van de Clinics Botoxbar. Na wat speurwerk blijkt Dr. Harten helemaal geen dokter te zijn maar gewoon Chiel Harten, de 25-jarige interieurverzorger die, toen hij ooit bij Life4You zijn eigen programma op OUTtv mocht promoten, Carlo Boszhard de sneer gaf dat ’hij vroeger met botox had moeten beginnen, dan had hij nu niet zulke groeven gehad.’ Volgens Chiel ligt alles wat natuurlijk is bij de groenteboer! Je kunt volgens hem niet vroeg genoeg beginnen met de strijd tegen de ouderdom en daarom heeft hij nu waarschijnlijk zijn eigen kliniek. Dat is natuurlijk handig als je begint te spuiten op je 24ste. Hoewel Chiel geen dokter is, poseert hij wel vol trots voor een poster met de slogan: ’No. 1 Dr. Harten Clinics.’ Dus Chiel geeft zich voor dokter uit, waarschijnlijk om vertrouwen te winnen. En Barbie is zijn muze. De behandelingen zal hij wel door bevoegde artsen uit laten voeren, anders is hij echt de Sjaak. Maar het is nog steeds zo dat elke arts die een workshop van een paar dagen volgt aan de slag kan als spuitdokter, terwijl de echte deskundigen een opleiding van zes jaar achter de rug hebben. Chiel is overigens niet te bereiken voor commentaar. Volgens OUTtv is hij op vakantie en bij de kliniek staat een bandje op met een verwijzing naar een arts, mocht er wat mis zijn gegaan met je behandeling. Misschien moeten we dat nummer even aan Barbie doorgeven. Lieve Barb, we hebben het allemaal goed met je voor. Stop met die nepdokter en stop ook met die bruinmaakinjecties Melatonon. De bijwerkingen daarvan zijn vergiftiging, hartkloppingen, kapot gaan van spierweefsel en in het ergste geval kanker. Dus hou op, lieverd, alsjeblieft!