×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Column Patty Brard

13.11.2013 -

Er is maar één échte styliste van de sterren naar mijn bescheiden mening, en dat is Danie Bles. De styliste die van het begrip ’mix and match’ een studie heeft gemaakt, bohemian met chic mixt en kleding van het chique modehuis Lanvin met H&M combineert alsof de collecties voor elkaar gemaakt zijn. Het maakt haar stijl uniek. Eén keer per jaar geeft ze een vipfeestje voor de dames die ze kleedt. Dit jaar was het een lunch in Hotel de l’Europe in Amsterdam.


Midden in de keuken van restaurant Bord’Eau was voor de gelegenheid een trendy tafel gedekt voor twaalf dames, variërend van Sylvie Meis tot aan ondergetekende, en er werd voor ze gekookt door sterchefkok Richard van Oostenbrugge. Vooafgaand aan de lunch werden de dames in overalls gehesen om een waterfietsrace te varen voor belachelijk fijne prijzen, variërend van Lanvinkettingen van 1.000 euro tot aan een weekend Parijs in een vijfsterrenhotel. Ik kwam als één-na-laatste binnen, want wisten jullie dat hoe harder je trapt, hoe gekker een waterfiets doet? Als in: dan draait ie alleen nog maar rondjes. Ik had natuurlijk een fiets zonder deze informatieve sticker, dus kwam al tollend een half uur later binnenrollen. Daarna kregen we overheerlijk eten, om vervolgens met een Danie Bles-goodiebag het pand te verlaten. Drie grote dozen vol cadeaus waar ik dit weekend echt twee uur over heb gedaan om ze uit te pakken en weg te bergen. Alsof Sinterklaas, kerst en mijn verjaardag op een dag vielen. Danie heeft mij, en ik op mijn beurt weer wat mensen om mij heen, daar heel gelukkig mee gemaakt. En ik wil het via deze column tot het eind van het jaar ook een beetje met JULLIE delen. Het is tenslotte weer bijna die tijd van het jaar: de tijd van het delen. In de goodiebag zat bijvoorbeeld een tegoedbon van Bodyfix, het bedrijf van Agniezka, de Poolse die de mooiste wimperextensions van Nederland zet. Ook een keer proberen? Ga met dit exemplaar van Weekend langs bij Bodyfix aan het Legmeerplein in Amsterdam en elke nieuwe klant krijgt een extra korting van 10 euro van mij! Gewoon voor de gezelligheid. Wat Danie voor ons doet, kan ik een heel klein beetje af en toe voor jullie doen, toch?