×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Colton Haynes na twee aanzoeken getrouwd

30.10.2017 -

Nadat hij afgelopen maart ten huwelijk werd gevraagd door vriend Jeff en hij zijn verloofde in mei zelf een aanzoek deed, is Teen Wolf-acteur Colton Haynes dit weekend in het huwelijksbootje gestapt.


Colton en Jeff, die artistiek directeur is van hotelketen Four Seasons, werden in het Californische Palm Springs getrouwd door Kris Jenner. Het was niet de eerste keer dat het stel een ster inschakelde bij de huwelijksplannen: Jeff kreeg bij zijn aanzoek hulp van vriendin Cher. Zij nam een videoboodschap op, die hij aan Colton liet zien voordat hij op één knie ging.

Bij de huwelijksplechtigheid dit weekend waren zo'n 120 vrienden en familieleden aanwezig, onder wie flink wat Hollywoodsterren. Volgens People woonden onder meer Sofia Vergara en echtgenoot Joe Manganiello, Melanie Griffith, Jesse Tyler Ferguson, Chelsea Clinton, Dylan O’Brien en Billie Lourd de bruiloft bij.