×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Collega’s geschokt door overlijden Albert West

4.06.2015 -

Albert West is donderdag op 65-jarige leeftijd overleden. Via Twitter betuigen veel bekende Nederlanders hun medeleven.


"RIP Albert Veel te jong …. Lieve man & collega … Heel veel sterkte voor familie …", aldus Danny de Munk. Frans Bauer sluit zich hierbij aan. "Veel te jong Albert West. Rust zacht sterkte voor de familie."
Ook Simon Keizer heeft het nieuws gehoord. "Ach jee.. Albert West is overleden. De wereld heeft een hele lieve man minder… Sterkte aan de nabestaanden", aldus de zanger. Gerard Joling laat via Twitter weten: "Vanmorgen is mijn zeer gewaardeerde collega Albert West overleden. Hierbij wil ik de familieleden heel veel sterkte toewensen".
Wolter Kroes denkt ook aan de familie van Albert. "RIP Albert West, schat van een man en gewaardeerde collega. 65 jaar, veel te jong. Heel veel sterkte en kracht voor zijn familie." Rob de Nijs laat via Facebook weten dat hij geschrokken is. "Ik vond hem één van de aardigste mensen in de showbizz. Heel veel sterkte voor zijn vrouw, zijn dochter en de familie Vis.