Coen en Sander naar 538

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga vertrekken bij 3FM. De dj's maken per 1 september de overstap naar Radio 538, zo maakte het commerciële radiostation dinsdag bekend.

Bij 538 gaan Swijnenberg en Lantinga van maandag tot en met donderdag de middagshow doen. Het duo neemt de plek in van Ruud de Wild. Zijn contract loopt eind augustus af.

De 'Coen & Sander Show' was sinds 2006 te horen op 3FM. "Natuurlijk moet je eerst even nadenken, maar we zijn toe aan een nieuwe uitdaging en weten dat de toekomst ons veel moois gaat brengen'', aldus Lantinga over de overstap. Swijnenberg: "De tijd bij 3FM was geweldig en zal ik nooit meer vergeten. Nu is het tijd voor een nieuw avontuur.''

Het is nog niet bekend wie de zendtijd op 3FM per 1 september van 16.00 tot 19.00 uur overneemt. "We gaan ze enorm missen, maar tegelijkertijd biedt het voor jong talent weer de kans door te stromen. Dat juichen we als BNN natuurlijk van harte toe'', reageert Marc Adriani van BNN-VARA op de transfer.

Radio 538 hoopt met de komst van Coen en Sander een belangrijke slag te slaan in de strijd om de luisteraar tijdens de avondspits. "Coen en Sander behoren tot de absolute top van de Nederlandse radiomakers. Met hun stijl en kennis van entertainment, muziek en nieuws zijn zij de aangewezen personen om Radio 538 de komende jaren volledig bij de tijd te houden'', aldus programmadirecteur Dave Minneboo.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen