×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cobie Smulders leed pijn in nieuwe Jack Reacher-film

24.10.2016 -

Cobie Smulders kon Tom Cruise maar moeilijk bijhouden op de set van Jack Reacher: Never Go Back. "Ik hoefde niet te acteren voor mijn gezichtsuitdrukking vol pijn", zo vertelt de half-Nederlandse actrice.


"Er waren momenten waar hij voor mij rende en ik hem moest vragen wat langzamer te gaan, zonder mijn mond teveel te bewegen voor de camera", vertelt Cobie, die de rol van Susan Turner vertolkt in de film, aan USA Today. "Susan Turner denkt, laten we naar een veilige plek rennen, maar Cobie Smulders denkt, laten we proberen het einde van de dag te halen."

De 34-jarige Cobie, die een Nederlandse vader en Britse moeder heeft, liep op krukken met een gebroken knie toen ze de rol kreeg. "Op de een of andere manier kan ik mensen ervan overtuigen dat ik veel sterker ben dan in werkelijkheid." Toen de breuk eenmaal hersteld was moest ze maandenlang trainen om in vorm te komen voor de actiefilm.

Cobie is vooral bekend als Robin Scherbatsky in de comedyserie How I Met Your Mother.