×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Co Stompé hoort 240 uur taakstraf tegen zich eisen

21.08.2017 -

240 uur taakstraf. Dat hoorden Co Stompé en zijn vrouw Daniëlle tegen zich eisen door de rechter in Almelo. De voormalige darter moest zich verantwoorden voor het onjuist indienen van aangiftes omzet- en inkomstenbelasting in de periode 2009 tot 2013.


Co en Daniëlle zouden de staat nog zo’n 61.000 euro verschuldigd zijn. ‘We hebben zelfs onze trouwringen moeten verkopen om overeind te blijven,’ zou Co hebben laten weten aan BN de Stem. Co en Daniëlle hoorden vandaag 240 uur dienstverlening tegen zich eisen of 120 dagen cel en een voorwaardelijke celstraf van drie maanden. Co maakte duidelijk van niets te weten omdat hij zich niet de met administratie bemoeit. Zijn vrouw gaf toe zich te realiseren dat ‘iets doms’ had gedaan.