×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cliff Richard komt met nieuw album

29.08.2018 -

Sir Cliff Richard brengt voor het eerst in veertien jaar een album uit met nieuw materiaal. Rise Up, vanaf 23 november te koop is, wordt opgenomen in de befaamde Abbey Road-studio. In die studio nam hij zestig jaar geleden zijn eerste plaat op. De nieuwe plaat herenigt hem voor het eerst in bijna 25 jaar met Olivia Newton-John.


Volgens een verklaring van Richard aan Sky News zal het album de slechte periode weerspiegelen waar hij doorheen is gegaan. 'Ik koos Rise Up als de titel omdat ik na de slechte periode die ik in mijn leven doormaakte, erin geslaagd ben om uit het moeras te verrijzen.'

Recent won de zanger een rechtszaak die hij tegen de BBC had aangespannen. Cliff Richard had de BBC aangeklaagd omdat de omroep zijn privacy zou hebben geschonden door in 2014 beelden van een politie-inval in zijn huis live uit te zenden.

De zanger werd destijds beschuldigd van kindermisbruik, maar daarvoor werd onvoldoende bewijs gevonden. In juni 2016 werd bekend dat hij niet werd vervolgd.