Cliff Richard is zijn villa beu

Cliff Richard heeft zijn villa in Berkshire te koop gezet. De zanger vraagt zo'n 3 miljoen pond (bijna 4,2 miljoen euro) voor de woning.

Het huis van Cliff Richard (74) werd vorig jaar door de politie doorzocht in verband met een onderzoek naar mogelijk seksueel misbruik door de zanger. "Cliff vindt het heel erg dat hij het te koop heeft moeten zetten, maar hij kan en wil er niet meer wonen", aldus een vriendin van de muzikant tegenover Daily Mail. Het onderzoek wat momenteel naar Cliff Richard loopt, zou hem teveel zijn.
"Het is vreselijk. Het gaat helemaal niet goed met Cliff", aldus de vriendin. De muzikant liet al eerder weten dat hij de huiszoeking vreselijk vond. Op tv werden beelden uitgezonden van politiebusjes bij het huis van Cliff Richard, die op dat moment op vakantie in Portugal was. Hij voelde dit als een inbreuk op zijn privacy. "Hij wil niet meer terug naar het huis en dat begrijp ik best", besluit de vriendin.
Het onderzoek naar Cliff Richard werd in februari uitgebreid. Er zou sprake zijn van meerdere beschuldigingen aan het adres van de artiest, berichtten Britse media. Richard spreekt alle beschuldigingen tegen.