Claudia de Breij scheurt enkelband

Claudia de Breij is voorlopig even uit de roulatie. De cabaretière heeft zaterdag de enkelbanden in haar rechtervoet gescheurd na een val op straat.

"Gisteravond, op weg naar @theatercarre om @hermanvanveenofficial te zien, zwikte ik, of ik struikelde, of ik weet eigenlijk niet wat ik precies deed maar ik lag een paar minuten vloekend naast een zebrapad", schrijft Claudia zondag op Instagram. Ze besloot ondanks de pijn toch door te gaan naar de voorstelling. "En dat was zoooo goed dat ik een heel klein beetje vergat hoe dik mijn enkel werd."

Zondag kon Claudia niet meer lopen. "De enkelbanden in mijn rechtervoet zijn gescheurd", verklaart ze. "Nu been omhoog, krukken en rust. Ik baal enorm, vooral van alles wat ik moet afzeggen… We zijn nu net zo heerlijk aan het tryouten voor #NU en ik geniet er juist zo van en en en… Enfin."

Claudia begon vorige maand met haar nieuwe theatertour Nu. Hoelang ze rust moet houden, is niet bekend.

 

 

Gisteravond, op weg naar @theatercarre om @hermanvanveenofficial te zien, zwikte ik, of ik struikelde, of ik weet eigenlijk niet wat ik precies deed maar ik lag een paar minuten vloekend naast een zebrapad maar dat verveelt ook gauw dus ik dacht: en dóór. Lekker naar Herman! En dat was zoooo goed dat ik een heel klein beetje vergat hoe dik mijn enkel werd. Vanochtend kon ik niet lopen, maar dat vond de dokter minder gek dan ik. De enkelbanden in mijn rechtervoet zijn gescheurd. Nu been omhoog, krukken en rust. Ik baal enorm, vooral van alles wat ik moet afzeggen… We zijn nu net zo heerlijk aan het tryouten voor #NU en ik geniet er juist zo van en en en… Enfin. De moraal van dit verhaal: als je je pijn wilt vergeten, ga naar @hermanvanveenofficial. En kijk goed uit met oversteken.

Een bericht gedeeld door Claudia de Breij (@claudiadebreij) op

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen