×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Claudia de Breij hervat theatertour

5.01.2018 -

Claudia de Breij staat weer in het theater. De cabaretière pakt vrijdagavond in theater Ogterop in Meppel haar theatertour #NU weer op, nadat ze zes weken gedwongen rust moest houden vanwege een blessure.


'We gaan weer spelen!', schrijft Claudia op Instagram. 'Na zes weken met een been omhoog thuis mag ik eindelijk weer buiten spelen van de dokter! Vanavond en morgen #NU in Ogterop, verders overal heel het land heel de tijd. Meppel ik ben in je en ik heb zin in je!'.

De Breij scheurde half november de enkelbanden in haar rechtervoet door een val op straat. Ze zat toen nog in de try-outfase van haar nieuwe theatershow en moest negen optredens afgelasten. De reeks try-outs wordt in Meppel weer opgepakt.

Op 9 februari staat de première in Haarlem gepland en de tournee langs de Nederlandse theaters loopt door tot begin juni.