Clarence Seedorf intiem met vriendin van George Clooney

Volgens ooggetuigen is Elisabetta Canalis, de vriendin van George Clooney, vreemdgegaan met voetballer Clarence Seedorf. En zij is niet de enige van de twee die overspel heeft gepleegd. 

De twee zouden elkaar ontmoet hebben tijdenseen modeshow in Londen. Ze zouden op de afterparty hand inhand zijn gespot en dat is niet alles. Volgens ooggetuigen zijn ze samen een hotelingegaan.

De Italiaanse Elisabetta en Clarence kenden elkaar al uit Italië,aangezien de voetballer bij AC Milan speelt. Hij woont daar met zijn vrouw en 4kinderen. Mochten de ooggetuigen gelijk hebben dan is Elisabetta dus niet deenige die vreemd gaat.

Er wordt nu echter gespeculeerd dat GeorgeElisabetta heeft ingehuurd om zijn vriendin te spelen, om zo vragen over zijnprivé-leven te voorkomen.

Toen George en Elisabetta vorige week in George’s huis inMexico verbleven kwam zijn goede vriendin Cindy Crawford ook een paar dagen langs met haar gezin.Cindy en Elisabetta wisselden daar geen woord met elkaar. Als ze echt devriendin van George was geweest had Cindy natuurlijk wel de moeite gedaan omhaar beter te leren kennen.

Mocht het echt een pr-stunt zijn dan draagt de foto van George met Elisabetta en zijn moeder daar ook goed aan bij!