×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ciska Peters 50 jaar getrouwd

28.09.2014 -

Feest voor Ciska Peters. Ze is namelijk 50 jaar getrouwd met Pim ter Linde.


‘We zijn de eerste vijftig jaar van ons huwelijk zonder al te veel kleerscheuren doorgekomen,’ melden Ciska Peters en haar man Pim. Om daar aan toe te voegen: ‘Het was en is nooit saai.’

De zangeres, die hits scoorde als Espana Manana en Wie Weet trouwde 50 jaar geleden met luchtmachtfotograaf Pim ter Linde. Ze kregen een zoon en Pim stapte later over van de fotografie naar de platenmaatschappijen Negram en Phonogram. Dat werd de basis voor het artiestenmanagement Interlinde. In 1985 stopte Ciska met zingen en ging ze meewerken bij Interlinde. Dat werd later Peters & Ter Linde Organization.  Tegenwoordig runnen Ciska en Pim samen het organisatiebureau Ciska Peter Events.