×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cindy Crawford en zoon in Super Bowl reclame

12.01.2018 -

Cindy Crawford en haar 18-jarige zoon Presley maken hun opwachting in een Pepsi-reclame tijdens de Super Bowl van 2018. De commercial kijkt kijkt terug op Cindy's iconische optreden uit 1992, toen ze ook al werkte voor het colamerk.


'Tot op de dag van vandaag komen mensen naar me toe om te zeggen hoeveel ze van mijn spotje uit 1992 houden. Voor mij was dat een groot moment in mijn loopbaan en ik ben er dan ook trots op om deel uit te maken van de pop-cultuur uit die periode. Ik vind het waanzinnig leuk voor mijn fans om nu een nieuwe versie te tonen tijdens de Super Bowl.

Pepsi heeft de afgelopen jaren een rits aan sterren laten schitteren in hun Super Bowl-commercials. Zo maakten onder meer Britney Spears, Faith Hill, Beyoncé, Justin Timberlake, Nicki Minaj, Christina Aguilera, Mariah Carey, Jennifer Lopez, David Beckham, Enrique Iglesias, Janet Jackson, Madonna en Pink reclame voor het merk.

Justin Timberlake treedt op tijdens de halftime-show, die bijkans populairder is dan de prestigieuze wedstrijd zelf. Pink zal het volkslied ten gehore brengen.

Zowel Cindy's zoon Presley als dochter Kaia treden in hun moeders voetsporen wat betreft modellenwerk. Kaia heeft net haar eerste Vogue-cover te pakken en samen met Presley werkt ze onder andere voor Calvin Klein.