Cilly Dartell over vijf jaar bij de Oscars?

Als het aan David Cocheret ligt, zal zijn moeder Cilly Dartell binnen nu en vijf jaar stralen op de rode loper tijdens de Oscars in Amerika. 'Mijn droom is minimaal een Oscarnominatie’, vertelt de zoon van de presentatrice. Deze week ging de aanloop naar die droom, zijn eerste speelfilm, in première in Hilversum.

Cilly Dartell kan alleen maar stralen van trots als zij op het terras zit met haar jongste zoon David. 'Wat ik zo leuk vind, is dat hij zijn droom heeft waargemaakt. Allebei mijn kinderen trouwens. Christian, de oudste, is helikopterpiloot geworden en David wilde de filmindustrie in. Dat hij op zijn 25ste nu zijn eerste speelfilm heeft gemaakt, is echt waanzinnig.’ 

De presentatrice zit momenteel zonder werk, maar maakt zich daar totaal niet druk om. 'Er komt wel weer iets leuks op mijn pad. En ik vind het ook wel even lekker op dit moment, het zijn drukke jaren geweest. Ik heb dertig jaar onafgebroken gewerkt, hè. De laatste weken ben ik druk bezig geweest met de première van Night Eyes, als medeproducent én trotse moeder bemoei ik mij daar natuurlijk heerlijk tegenaan’, aldus Cilly. 

Night Eyes draait vanaf 6 november de hele week in de bioscoop van Hilversum.

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen