×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cilly Dartell: ik denk ieder moment aan Milika

Cilly Dartell: ik denk ieder moment aan Milika
16.10.2014 -

De verslagenheid is groot op de redactie van Hart Van Nederland als afgelopen week het nieuws naar buiten komt dat oud-collega Milika Peterzon is getroffen door een zware hersenbloeding. 'Ik ben er nog ondersteboven van en écht verdrietig over’, aldus presentatrice Gallyon van Vessem.


Ook goede vriendin Cilly Dartell reageert geschokt vanuit Dubai. 'Hoewel ik aan de andere kant van de wereld ben denk ik ieder moment van de dag aan Milika.' Cilly en Milika werden door hun jarenlange samenwerking bij SBS 6 hartsvriendinnen.

Milika Peterzon (52) werd eind september thuis onwel en dankzij ingrijpen van haar naasten werd ze snel naar het ziekenhuis gebracht, waarna een tweede bloeding volgde. De artsen besloten daarop haar meteen te opereren zodat de hersenen weer voldoende zuurstof zouden krijgen. Naar verluidt werd dankzij dit snelle ingrijpen een groter drama voorkomen. Desondanks is nog altijd niet duidelijk of Milika ooit weer helemaal de oude zal worden. In haar omgeving wordt maar weinig gezegd over het toekomstperspectief van de presentatrice. Dat is niet alleen uit privacyoverwegingen, maar vooral ook omdat de artsen er nog niets over kúnnen zeggen. Gelukkig knapt Milika naar verluidt wel al een beetje op en laat ze ook grote vechtlust zien, tot ontroering van haar dierbaren.

Lees het hele verhaal deze week in Weekend