Christina is boos op Theo

Christina vindt de cabaretier een ‘ontzettende klootzak’ omdat hij haar moeder live op televisie beledigd heeft naar aanleiding van haar fotoshoot voor Playboy.

“Laat mijn moeder met rust, ze is een topvrouw”, zei de19-jarige dochter van Patricia Paay in het radioprogramma van Ruud de Wild.

Theo Maassen liet vorige week tijdens een uitzending van DeWereld Draait Door weten dat hij Patricia een aandachtsjunk vindt en haar Playboy-foto’s ziet hij als voer voor necrofielen.

“Hij klinkt alsof hij een kleine penis heeft,” isChristina’s reactie na het horen van de fragmenten.

De 19-jarige onthulde vandaag de foto’s van haar pikanteFHM-shoot. Het verschil tussen haar foto’s en die van haar moeder? “Mijn moederis helemaal naakt gegaan, ik niet. Bovendien heeft zij echt borsten en ikhelemaal niet.”

De in Londen woonachtige Christina werkt hard aan haarcarrière. Ze staat deze maand niet alleen op de cover van FHM, ze siert ook decover van het fashion magazine Jackie. Binnenkort krijgt ze ook haar eigentelevisieprogramma, zo vertelt ze in Jackie. Het programma zal uitgezondenworden op E4, een entertainmentzender in Londen.