×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Christina Curry wil kinderwens vervullen

28.11.2017 -

Christina Curry heeft een kinderwens met haar vriendin Shenta Ignacio. Aan VIVA vertelt Christina (27) dat ze nu nog niet moeder wil worden, maar met haar vriendin, die ze een jaar geleden aan de haak sloeg, al wel de opties bespreekt.


'Shenta en ik hebben al wel besproken hoe we het gaan doen. Zij wil geen kinderen baren, dus ik word 'de oven'. Ik wil graag haar kind uit een eitje van haar dragen', vertelt Chrisitina. Voor een eventuele donor hoeft ze niet ver te zoeken 'We hebben genoeg leuke mannen om ons heen die zich willen opofferen. Misschien wel mijn onwijs knappe ex-vriend die op Johnny Depp lijkt'.

De dochter van Patricia Paay en Adam Curry is gelukkig met het Braziliaans-Nederlands model. 'Ik heb eindelijk mijn gelijke gevonden', zegt Christina. 'Shenta is veel springeriger en positiever. Ik viel nooit op meisjes met krullen, omdat het vaak zulke blije, tv-presentatrice-actige types zijn van wie ik overprikkeld raak. Gelukkig heeft ze ook een grumpy kant. We lijken wel op elkaar in de manier waarop we zijn opgegroeid. We hebben als kind veel gereisd met onze ouders en op veel verschillende scholen gezeten', zo legt ze uit.