×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Christina Curry wacht op huwelijksaanzoek

9.04.2018 -

Christina Curry en haar vriendin Shenta willen binnenkort gaan trouwen. De dochter van Adam Curry en Patricia Paay is nog niet gevraagd maar een aanzoek hangt in de lucht.


Wanneer dat gaat komen, weten Christina en Shenta nog niet. 'Dat houden we nog even geheim. Maar het aanzoek hangt in de lucht', zegt Shenta in een ochtendkrant. 'Ik zit echt op het randje van: 'Het zou zomaar kunnen gebeuren'. Elke dag krijg ik van Christina de vraag: 'Waar blijft mijn ring?' Ik word levend verbrand als ik het niet doe. Maar ik wil haar niet zomaar vragen. Christina verwacht en verdient iets romantisch en speciaals. Rome lijkt me een mooie plek, wie weet'.

Christina weet al wat ze wil dragen op de grote dag. 'We gaan allebei in het wit. Ik wil een echte sprookjesjurk, maar Shenta twijfelt nog', aldus Christina. Waar en wanneer er uiteindelijk getrouwd gaat worden, weten de twee nog niet. 'In 2019? Dat zou goed kunnen', aldus Shenta.