×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Christina Aguilera: niet te laat voor duet met Britney Spears

13.09.2018 -

Christina Aguilera sluit niet uit dat ze ooit nog een duet opneemt met Britney Spears. De Amerikaanse zangeres staat er, tot grote vreugde van vele fans, zeker voor open.


Dit vertelde ze woensdag op de bank bij Jimmy Kimmel Live!.
'Toen ik mijn eerste nummers uitbracht, zagen mensen mij en Britney als concurrenten', herinnert ze zich. Jarenlang gingen er geruchten dat de twee voormalige sterren van The New Mickey Mouse Club rivalen zouden zijn. 'Als we in die tijd sociale media hadden gehad, hadden we waarschijnlijk wel een liedje gemaakt samen.' Jimmy Kimmel merkte op dat het nog niet te laat was voor een samenwerking tussen de twee sterren, waarop Aguilera hem geen ongelijk kon geven. 'Het is nog niet te laat. Als haar vertegenwoordigers akkoord gaan, zou ik het graag doen.'