×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Chrissy Teigen maakt voorzichtig plannen voor nieuwe gezinsuitbreiding

27.09.2018 -

Vier maanden geleden werd baby Miles geboren, maar Chrissy Teigen maakt voorzichtig alweer plannen voor nieuwe gezinsuitbreiding. 'Ik wil veel kinderen', zegt ze.


Het model heeft er altijd van gedroomd om een ​​groot gezin te hebben. Echtgenoot John Legend steunt haar. 'John wil net zoveel kinderen als ik wil,' vertelt de moeder van twee kinderen, kookboekenschrijfster en tv-persoonlijkheid. Maar ze zegt wel dat er momenteel nog geen serieuze plannen zijn voor een derde kind. Ze denkt er wel over na, vooral omdat het model op latere leeftijd niet wil dat ze spijt krijgt omdat ze 'maar' twee kinderen heeft gekregen.

Nadat het model moeite had gehad om in verwachting te raken, werd Chrissy alsnog via ivf zwanger van haar dochter Luna, die nu twee is, en baby Miles. 'Miles is eigenlijk tegelijkertijd met Luna gemaakt', legt ze uit aan People. 'Ze deelden samen dezelfde kleine petrischaal.'

Met nog een aantal embryo's in de vriezer hopen Teigen en Legend hun kroost uit te breiden. 'Wanneer de tijd rijp is', zegt het model daarover.