×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Chrissy Teigen bang voor postnatale depressie

26.02.2018 -

Tijdens een interview op de Create & Cultivate conferentie in Los Angeles, heeft Chrissy Teigen openlijk gesproken over haar angsten voor een postnatale depressie.


De vrouw van John Legend is zwanger van hun tweede kind en heeft voorzorgsmaatregelen genomen voor het geval ze, net als na de geboorte van dochter Luna, wederom in een depressie belandt.

'Ik was net bevallen van Luna, had een geweldig leven met een fantastische echtgenoot. Toch was ik zelf ongelukkig, maar ik dacht dat dat er gewoon bij hoorde. Die postnatale depressie voelde als afkicken van een drug, zeker na al maanden met mijn IVF behandeling. Ik zou willen dat meer mensen hierover gesproken hadden tegen mij en daarom moedig ik ook iedereen aan anderen in de gaten te houden en checken of alles wel goed gaat. Ik heb nu de perfecte groep mensen om me heen verzameld, die er voor me zijn na de geboorte van onze zoon', aldus Chrissy.

Het model is altijd open geweest over haar depressie. Eerder schreef ze er een stuk over in het tijdschrift Glamour: 'Ik was heel kortaf tegen mensen en kwam het huis nooit uit. Als er iemand langskwam, vroeg ik waarom ze nat waren. Omdat ik de gordijnen de hele dag dicht had, had ik geen idee dat het buiten regende'.