Chris Zegers en Georgina Verbaan leukste vrijgezellen

Georgina en Chris zijn de meest gewilde alleenstaande voor een leuke date. De twee staan hoog op de verlanglijst van Nederlandse singles, zo blijkt uit onderzoek van Maurice de Hond. Dat meldt de Telegraaf.

Uit het onderzoek van mannelijke singles blijkt, dat Floortje Dessing en Georgina Verbaan de leukste bekende Nederlanders zijn om mee te daten. Internationaal gezien is Jennifer Aniston de meest gewilde single. Op de voet gevolgd door Drew Baryymore en Kirsten Dunst.

De vrouwelijke singles kiezen Chris Zegers als favoriet. Ook Johnny de Mol doet het goed met een tweede plaats. Als het gaat om mannelijke buitenlandse celebraties, dan is George Clooney de nummer één. Hij versloeg hiermee acteur Wentworth Miller uit de Amrikaanse tv-serie Prison Break.

De top vijf van vorige jaar is compleet veranderd. De singles die toen hoog scoorden, hebben bijna allemaal een relatie. Xander de Buisonje, die vorig jaar eerder werd, gaat zelf trouwen. Bij de vrouwen stond Doutzen Kroes vorig jaar op nummer één. Maar zij is gelukkig met haar Greg en geen date-materiaal meer. Net als Lieke van Lexmond. In 2008 stond zij op de tweede plaats, maar zij is gevallen voor de charmes van Mark van Eeuwen.

Het onderzoek van Maurice de Hond wordt elk jaar gehouden voor de website lexa.nl.