×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Chris Pratt verloofd met Katherine Schwarzenegger

Chris Pratt verloofd met Katherine Schwarzenegger
14.01.2019 -

Chris Pratt mag Arnold Schwarzenegger straks zijn schoonvader noemen. De 39-jarige acteur is op zijn knieën gegaan voor Arnolds 29-jarige dochter Katherine, met wie hij sinds afgelopen zomer samen is. Via Instagram maakte Chris zijn verloving wereldkundig.


'Lieve Katherine, ik ben zo blij dat je ja hebt gezegd!', schreef Chris bij een foto waarop hij zijn kersverse verloofde een kus geeft, terwijl zij haar ring showt. 'Ik vind het geweldig om met je te trouwen. Trots om vrijmoedig in geloof met je te leven. Daar gaan we!'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door chris pratt (@prattprattpratt) op

Chris is nog maar pas gescheiden. Tot oktober was de acteur officieel nog getrouwd met actrice Anna Faris. Chris en Anna maakten in de zomer van 2017 bekend dat ze na een huwelijk van ruim acht jaar uit elkaar gingen. De twee kregen één kind, zoon Jack (6).