Chris Noth

Chris Noth opnieuw beschuldigd van seksueel misbruik

Nog een vrouw beweert dat ze seksueel is misbruikt door acteur Chris Noth. Singer-songwriter Lisa Gentile vertelde donderdag tijdens een persconferentie dat ze in 2002 ‘seksueel slachtoffer’ is geworden van Noth. De Sex And The City-acteur zou haar naar zich toe hebben getrokken, haar hebben gezoend en aan haar borsten hebben gezeten.

De 67-jarige Chris Noth wordt nu door vijf vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. De acteur ontkent de aantijgingen. Het verhaal heeft wel al gevolgen voor hem gehad. Zo werd hij uit de serie The Equalizer geschreven en liet zijn managementbureau hem vallen. Ook zou zijn huwelijk met Tara Wilson aan een zijden draadje hangen.

‘Ik probeerde alles om hem te stoppen’, vertelt Gentile, die werd bijgestaan door haar advocaat, tijdens de persconferentie. De dag na het incident zou Noth haar gebeld hebben en zou hij gezegd hebben dat ze ‘het nooit iemand mocht vertellen’ en dat hij haar carrière kapot zou maken wanneer ze dat wel zou doen. ‘Ik zou nooit meer kunnen zingen en hij zou mijn naam zwart maken binnen het muziekwereldje.’