×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Chris Evans wil niet meer acteren

25.03.2014 -

Chris Evans wil niet meer acteren en zich volledig richten op het regisseren van films. Dat zegt de Captain America-acteur tegen Variety.


Chris liet eerder al weten dat hij een tijdje niet wil acteren, maar hij zegt nu dat hij er helemaal mee wil stoppen. "Ik weet al een tijdje dat ik wil regisseren. Maar er was nooit tijd voor. Er is telkens wel weer een nieuwe film, een nieuwe rol die zich aandient. Nu heb ik besloten dat ik het gewoon moet doen."

"Als ik nog ga acteren, is het omdat ik aan een verplichting moet voldoen in mijn contract", zegt hij. "Buiten die contractuele verplichtingen zie ik mezelf geen acteerwerk meer doen."

Dat betekent dat hij de komende jaren nog minstens drie keer als Captain America zal moeten opdraven in geplande vervolgfilms. De 32-jarige Chris is bezig met het voltooien van zijn debuutfilm met de werktitel 1:30 Train. Daarin is hij overigens nog wel als acteur te zien: hij speelt een straatmuzikant. Later dit jaar wil hij aan zijn tweede film beginnen.