×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Chris Evans stopt alweer als presentator bij Top Gear

4.07.2016 -

Chris Evans heeft er alweer de brui aan gegeven. De presentator heeft aangekondigd weg te gaan bij Top Gear.


Dat maakte hij zelf bekend op Twitter. 'Ik stop bij Top Gear. Ik heb mijn best gedaan, maar soms is dat niet genoeg.' 

Chris maakt nog wel complimenten aan het team. 'Zij zijn meer dan briljant. Ik wens hen het allerbeste.' Hij blijft wel presentator op BBC Radio 2. Waarom Chris met Top Gear stopt is niet bekend. 

BBC kondigde vandaag nog aan vol achter hem te staan. Chris wordt, volgens The Sun, beschuldigd van seksueel misbruik. Hij zou hierover al ondervraagd zijn door de politie. Een voormalig collega van de presentator zou aangifte hebben gedaan. 

Nadat de BBC vorig jaar Jeremy Clarkson ontsloeg en Richard Hammond en James May ontslag namen, moest de Britse omroep op zoek naar vervangers. Uiteindelijk namen onder anderen Chris Evans en Matt LeBlanc dit over, maar Chris is er nu dus alweer mee gestopt. De kijkcijfers van het programma vielen erg tegen.