×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Chris Brown onder vuur om baby-aapje

8.12.2017 -

Chris Brown heeft zich de woede van een aantal fans op de hals gehaald, door zijn 3-jarige dochter Royalty een baby-aapje cadeau te geven. In een filmpje op zijn Instagram-account is het dier te zien met een luier aan en is het gewikkeld in een dekentje.


'Is dit jouw baby?', vraagt Chris aan zijn dochtertje. 'Ze wordt echt een stuk groter dan dat jij bent, jullie hebben nu al een even groot hoofd'.

De zanger heeft ruim 41 miljoen volgers en kreeg al snel na zijn post een aantal negatieve reacties op zijn 'cadeau'. 'Dit schattige dier is weggehaald bij haar moeder, die veel beter voor haar kan zorgen dan jullie. Houd hier alsjeblieft mee op'. En: 'Apen leven in groepen, ze hebben een familie structuur'.

De boze reacties bleven binnenstromen. De RSPCA, de Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals, reageerde ook: 'Hoewel het hebben van een aapje niet illegaal is, is het onmogelijk om dit dier dezelfde omgeving te bieden als ze in de natuur hebben. Het zijn wilde dieren, die niet als huisdier gehouden moeten worden. Daarbij functioneren ze het beste in een warm en tropisch klimaat'.