×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cheryl Cole: ‘Het gaat goed tussen mij en Liam’

21.02.2018 -

Jurylid van de Britse X-factor Cheryl Cole heeft alle geruchten over een aanstaande breuk tussen haar en Liam Payne de kop in gedrukt.


Bij een bijeenkomst van haar stichting in Newcastle zei ze dat er niets aan de hand was. 'Het gaat goed met ons', antwoordde ze op de vraag die over dit onderwerp gesteld werd.

Ook Liam heeft het stilzwijgen verbroken en reageerde op Instagram op een foto van Cheryl, waarop ze stilstond bij haar liefdadigheidswerk. 'Erg trots op jou', schreef de voormalig One Direction-zanger. 'Knap hoe je de tijd vindt om dit te doen'.

Britse media meldden eerder deze week dat de relatie tussen Cheryl en Liam aan een zijden draadje hing. De 24-jarige Liam zou al met advocaten hebben gesproken over wat een breuk tussen hem en de tien jaar oudere Cheryl voor gevolgen zou hebben. De twee zijn niet getrouwd maar hebben sinds maart vorig jaar wel samen een kind.